Je privacy wordt gerespecteerd!Verzamelde gegevens:

DolfijnMail.nl heeft deze privacy verklaring opgesteld om onze vaste verplichting aan uw privacy. DolfijnMail.nl gebruikt uw IP adres om diagnose van problemen te met onze server en om onze website te beheren. Uw IP-adres wordt gebruikt om brede demografische informatie te verzamelen. DolfijnMail.nl gebruikt cookies te bezorgen die voldoen aan uw interesse, om op te slaan uw wachtwoord, zodat u niet weer hoeft in te elke keer dat u onze site bezoekt en voor andere doeleinden. DolfijnMail.nl 's registratie formulier heeft gegevens nodig oa contact met ons informatie (zoals hun naam, adres en e-mailadres). DolfijnMail.nl gebruikt het leden contact informatie van het inschrijvingsformulier te sturen de leden informatie over ons bedrijf en e-mail reclame.

Leden kunnen zich afmelden voor het ontvangen van emails; zie het keuze / afmelden veld hieronder. Demografische en gebruikersgegevens worden ook verzameld op onze site. Wij gebruiken deze informatie om de bezoeker ervaring op onze site, hen te laten zien inhoud waarvan wij denken dat ze misschien geënteresseerd zijn in, en het weergeven van de inhoud op basis van hun voorkeuren. We gebruiken de persoonlijke off-line informatie alleen voor het doel leden te kunnen betalen uit ons programma. Deze site bevat links naar andere sites. is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid of de content van die websites. Maakt gebruik van een aanmeldformulier voor nieuwe leden en adverteerders. We verzamelen bezoekers informatie (zoals hun e-mailadres, adres, en naam). De leden contact informatie wordt gebruikt om in contact te komen met het lid als dat nodig is. Gebruikers kunnen zich afmelden voor het ontvangen van emails, zie de keuze / afmelden veld hieronder.

Publieke Forums:

DolfijnMail.nl kan in de toekomst gebruik gaan maken van chat rooms, forums, message boards en/of nieuwsgroepen. Denk eraan dat alle informatie die wordt vrijgegeven in deze gebieden publieke informatie wordt, u moet er dan ook van bewust zijn dat u zeer voorzichtig moet zijn met wat u daar vertelt of mededeelt.

Veiligheid:

DolfijnMail.nl heeft veiligheidsmaatregelen genomen om het verlies, misbruiken en veranderen van informatie tegen te gaan.

Kinderen beleid:

Wij verzamelen geen online contact informatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders of het op de hoogte zijn van de ouders, dat houdt in dat de ouders de mogelijkheid hebben om te voorkomen dat kinderen gebruik maken van het programma. Zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders wordt online informatie alleen dan gebruikt om te antwoorden op het verzoek van het kind en zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders. Wij verzamelen geen persoonlijke te identificeren off-line contact informatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders. Wij geven geen persoonlijk te identificeren informatie aan derden. Wij geven geen mogelijkheid om persoonsgebonden informatie te publiceren op wat voor manier dan ook. Wij zullen op geen enkele manier meer gegevens verzamelen dan strikt noodzakelijk is om aan het programma mee te doen.

Keuze/Afmelden:

DolfijnMail.nl voorziet de gebruikers van de mogelijkheid om zich af te melden voor het ontvangen van communicatie van ons betreft een verzoek van ons om informatie over de bezoeker. DolfijnMail.nl geeft de gebruikers de volgende mogelijkheden om hun informatie in onze database om geen verdere communicatie of service van ons te ontvangen. Log in in uw account en klik op de "Mijn Profiel" link. Onderaan de pagina heeft u de mogelijkheid om uw account te verwijderen of Neem Contact met ons op om je lidmaatschap te beëindigen. Dit kan op elk door jou gewenste moment.

Verander/Update:

DolfijnMail.nl geeft de gebruikers de volgende mogelijkheden om hun eerder ingevulde gegevens te wijzigen. Ga naar het Leden gedeelte - log-in en verander je persoonlijke informatie. Neem contact op met de website als je vragen hebt omtrent de privacy verklaring, het deelnemen aan deze site of over de verhouding met DolfijnMail.nl, Je kan altijd Contact met ons op nemen..